rolex details

Over ons

Watchplus is opgericht door Rob van den Goor. Van jongs af aan was Rob geïnteresseerd in dingen met veel geschiedenis en karakter. Door de jaren heen heeft hij verschillende dingen verzameld, waaronder horloges, klassieke auto’s en tractoren en antiek. Horloges waren echter altijd het belangrijkste deel van de collectie.

Rob verzamelt en ruilt horloges al meer dan 10 jaar; dit leidde hem naar veel mensen, die contacten werden met dezelfde passie. Zijn passie voor geschiedenis, kwaliteit en het plezier om unieke items te vinden, vormden de basis voor Watchplus.

Watchplus is gespecialiseerd in vintage Rolex-horloges. Watchplus biedt een prachtige collectie horloges, boeken en onderdelen. Watchplus koopt en verkoopt producten op een eerlijke en betrouwbare manier. Onze open communicatie en no-nonsense aanpak zorgen voor een hoge klanttevredenheid.

Bent u op zoek naar een speciaal horloge of een ongewoon horloge dat niet op onze website wordt vermeld? Of bent u op zoek naar een prachtig cadeau voor een verjaardag, huwelijk, Valentijnsdag of een bijzonder moment in uw leven, zoals de geboorte van een kind? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder! Door met ons grote netwerk van verzamelaars te werken, zullen we uw perfecte horloge in een mum van tijd vinden!